В День Батька у Городищі відбувся турнір з футболу пам’яті Миколи Шланчака

20 Вересня, 2022

На вихідних в День Батька на стадіоні “Колос” м.Городища відбувся турнір з футболу серед дітей 2011-2010р-н. пам’яті Миколи Олексійовича Шланчака, почесного працівника фізичної культури та спорту України. Адже саме у вересні йому б виповнилося 66 років…

За перехідний кубок змагалия 4 команди – СК “Базис”  Уманський р-н, с Кочубіївка, ДЮСШ м.Тальне, ДЮСШ м.Городище та “Діамант” м.Сміла. Вони зіграли між собою за коловою системою (кожен з кожним).

За підсумками матчів переможцем турніру та володарем перехідного кубку Миколи Олексійовича Шланчака стала команда спортивний клуб “Базис” Уманський р-н, с.Кочубіївка( тренери  Артем Тепляков  і Олексій Давиденко ), друге місце посіла команда “Діамант” м.Сміла ( тренер Дмитро Крамаренко), третє місце у ДЮСШ м. Городище ( тренер Володимир Шланчак ), четвертими фінішував ДЮСШ м. Тальне (тренер Каплюченко Федір).

На нагородження завітала Світлана Воротило, яка згадала Миколу Олексійовича як великого знавця з футболу, професіонала, тренера і просто хорошу людину. Разом з Аллою Короткою  подарували від ірландської організації Project ESPWA Kieran Tansey, Joe Clancy та ГО ЦЕНТР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬКОВИХ В ЗОНІ АТО- ЧЕРКАСИ  Інеса Плащенкова   чудову спортивну форму для занять з футболу та наплічники (рюкзаки) фірми Cul Camp (Ірландія) командам ДЮСШ м. Тальне (20 комплектів форми та 20 рюкзаків), “Діамант” м.Сміла (40 комплектів форми та 20 рюкзаків), СК “Базис” с.Кочубіївка (22 комплекти форми та 20 рюкзаків). Також команда ДЮСШ м.Городище отримала від Олімпійського комітету Черкаської області класні футболки, зошити, щоденники.

 Спеціальними призами нагороджено найкращих гравців турніру:

Кращий воротар – Аніщенко Дмитро (ДЮСШ м.Городище);

Кращий захисник- Мазовецький Святослав ( “Діамант” м.Сміла);

Кращий нападаючий – Черпіта Богдан ( ДЮСШ м. Тальне);

Кращий гравець – Озацький Іван (СК “Базис” с.Кочубіївка).

Кожен гравець був нагороджений медаллю за участь у турнірі.