Проведено жеребкування турніру на «Кубок міського голови-ЛНЗ» з футболу

1 Жовтня, 2022

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у Facebook повідомив про проведення процедури по визначення груп футбольного турніру:
«Друзі, уже за тиждень, 5 жовтня, в нашому місті стартує футбольний турнір «Кубок міського голови – ЛНЗ».
Приємно, що навіть під час війни він збирає все більше учасників – цього року за першість змагатиметься 16 команд.
Матчі проводимо для підтримки всіх українських захисників, які мужньо тримають оборону й відстоюють кожен сантиметр рідної землі.
Разом із цим, кожен такий турнір, особливо зараз, – це ще один спосіб продемонструвати єдність та незламність усіх українців.
Наше головне завдання нині – працювати на перемогу Збройних Сил України і популяризувати активний спосіб життя.
Сьогодні ж ми провели жеребкування серед учасників турніру та визначилися із групами суперниками.
До групи «А» потрапили команди «Гарантбуд», «Черкаські козаки», «Чайка-Євраліс», «Дніпро-80». До групи «В» – «Команда Бондаренка», «Слобода», «Інтерпліт», «Легіон», у групі «С» – «ЮГ-2000», «Юність», «Молодь», «Форсаж», у групі «Д» – «Карбон», «Шторм», «Металіст», «Коммат».
Щиро бажаю всім учасникам гарного старту та чесної перемоги.
Дякую всім партнерам, які долучились до організації турніру. Нехай для кожного з гравців він стане нагодою відпочити, аби з новими силами наближати нашу українську перемог».

Нагадаємо, що матчі проводитимуться у будні дні на спортивному майданчику ЗОШ №34 зі штучним покриттям  (60 м х 40 м). Гра складатиметься з 2 таймів по 25 хвилин. На полі одночасно перебуватиме 9 гравців.