Віталій Миколенко висловився перед грою проти «Манчестер Юнайтед»

8 Жовтня, 2022

Уродженець Черкащини, лівий захисник “Евертона” Віталій Міколенко поділився думками напередодні поєдинку 10 туру АПЛ.

– Ми виграли дві останні ігри, чого й хотіли. Проти “Саутгемптона”, можливо, ми і не грали добре, але ми виграли на виїзді, і це чудове почуття. Перед грою з “Вест Хемом” у нас було чотири нічиї у чемпіонаті, і ми дуже хотіли цієї перемоги. Це було важливе для нашої впевненості. Отримавши це, ми продовжили це в Саутгемптоні, що нам і потрібно робити. Наразі ми зосереджені на наступній грі, щоб продовжити.

– Ви розпочинали у старті всі матчі ліги цього сезону. Наскільки це важливе для вашої форми?

– Це так, але я хочу грати краще, бо знаю, що іноді помилявся у матчах. Це нормально для всіх гравців. Але я точно хочу зіграти краще у наступній грі. У нас хороший суперник в особі “Манчестер Юнайтед”, і я впевнений, що зможу стати кращим.

– Вас тренує один з найкращих лівих захисників в історії АПЛ – Ешлі Коул. Наскільки вона важлива для вас?

– Відразу після цього інтерв’ю у нас зустріч! Ми багато говоримо про мою гру, про мою фігуру, про мої рухи … Я дивлюся ролики за участю Ешлі, коли він грав за “Челсі”, і вивчаю їх. Він був агресивний, і я хочу бути таким, як він – хочу більше грати в атаці. В останніх іграх я погано грав в атаці, а він у цьому сенсі був одним із найкращих.

– З іншого боку поля капітан клубу Шеймус Коулман. Як він любить грати?

– Оулман – великий капітан і фантастична людина. Я завжди дивлюся, як він грає. Коли ми грали в “Саутгемптоні” минулого тижня, він здорово допоміг мені і вселив у мене впевненість на полі, а ще він чудовий захисник.

– Попереду великий матч із “Манчестер Юнайтед” на “Гудісон”. Що ви очікуєте від цього поєдинку?

– Ми хочемо перемогти. Це буде складний матч, але ми в Гудісоні і знаємо, що наші вболівальники створять для нас дуже хорошу атмосферу. Ми всі разом йтимемо до перемоги. Нам не потрібно ні про що переосмислювати, ми перебуваємо на початку довгого сезону, і нам просто потрібно набрати три очки.

Зустріч між “ірисками” та “червоними дияволами” пройде 9-го жовтня. Початок зустрічі – 21:00.

Джерело: за матеріалами ЗМІ