Артем Бондаренко: «Йовічевич мені дав більше ігрової свободи»

8 Травня, 2023

Півзахисник «Шахтаря» та молодіжної збірної України, черкащанин Артем Бондаренко – найкращий гравець квітня місяця в «Шахтарі» за опитуванням клубу та УПЛ в цілому за рішенням жюрі сайту «Український футбол».

Тільки два клуби української Прем’єр-ліги пройшли квітень без поразок: Шахтар і Динамо. Проте кияни, зігравши п’ять матчів, здобули 11 очок, а донеччани в шести зустрічах здобули 14. За цей місяць було кілька клубів, які провели по шість зустрічей, але ніхто не набрав стільки чи більше.

При цьому визначити найкращого гравця у самих «гірників» у квітні 2023 року просто: набравши шість результативних дій у шести матчах, 22-річний півзахисник Бондаренко допоміг лідеру УПЛ пройти найбільш насичений відрізок на внутрішній арені з хорошим турнірним результатом.

В ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» Артем Бондаренко розповів про оновлений Шахтар, амбіції молодіжної збірної України та свої особисті цілі. «УФ» вважає, що виступ цього гравця був важливим вкладом у загальний успіх лідера, адже чотири голи та два асисти допомогли Шахтареві пройти квітень із хорошим результатом і зберігати переконливе лідерство. Артем Бондаренко – найкращий гравець квітня місяця в УПЛ за версією «Українського футболу».

Розширене інтерв’ю вихованця черкаського футболу «УФ» за ПОСИЛАННЯМ: