Чим цікаві завершальні тури Української Прем’єр-ліги для черкаських вболівальників?

24 Травня, 2023

24-25 травня в УПЛ відбудуться матчі 28 туру туру. Загалом залишилося провести ще три тури.

Так чим же цікаві завершальні тури Української Прем’єр-ліги для черкаських любителів футболу?

Насамперед у «чемпіонській» гонці беруть участь команди, у складах яких грають вихованці черкаського футболу – «Шахтар» (Бондаренко і Петряк) та СК «Дніпро-1» (Довбик, Рибак, Танчик). Якщо не станеться дива, то хтось з них може стати переможцем.

Інша частина – поки орієнтовно з 9-го по 15-е місця турнірної таблиці також під прицільною увагою. Річ у тім, що черкаський «ЛНЗ» здобув путівку до стадії перехідних матчів за право грати в УПЛ у сезоні 2023/2024 років. Єдине, що не відомо з якого місця – 3-го чи 4-го турнірної таблиці Першої ліги, «ЛНЗ» зайде до плей-оф. Тут все стане на свої місця 27 травня.

Нагадаємо, що на етапі плей-оф за право грати у чемпіонаті України серед команд клубів ПЛ сезону 2023/24, команда, яка посяде 13 місце у Прем’єр-лізі зустрічається з 4 місцем Першої ліги, а, відповідно, 14 місце Прем’єр-ліги зустрічається з 3 місцем Першої ліги.

Етап плей-оф складається з двох матчів, по одному на полі кожної з команд-учасниць. Господар поля визначається шляхом жеребкування.