Черкащанин Володимир Танчик відзначився забитим голом у матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів (+відео)

25 Липня, 2023

Вийшовши на заміну наприкінці поєдинку, черкащанин Володимир Танчик забив м’яч у ворота грецького «Панатінаїкоса». Втім, це не врятувало СК «Дніпро-1» від поразки в матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Невдало розпочав «Дніпро-1» сезон-2023/24, першим в якому став матч другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти 20-разового чемпіона Греції «Панатінаїкоса», і мінімізував свої шанси на вихід до наступного раунду кваліфікації.

Вже на 10-й хвилині матчу «Панатінаїкос» відкрив рахунок голам у матчі. Після діагонального переводу на лівий фланг атаки грецької команди Хуанкар сміливо пішов з м’ячем на правого захисника дніпрян Мірошніченка, на швидкості проскочив скрізь нього, закрився від Гуцуляка і віддав прострільну передачу на центрфорварда Шпорара, який відірвався від Сарапія і одним дотиком пробив повз дебютанта першої команди «Дніпра-1» Кінарейкіна — 0:1.

Номінальні господарі поля створювали свої загрози чужим воротам, але за відсутності найкращого асистента сезону-2022/23 в УПЛ Піхальонка гострі моменти виникали не так часто, як хотілося б українським уболівальникам. І не з тією ефективністю.

Візуально агресивніше підопічні Кучера заграли після перерви. Але, знову ж таки, забити не зуміли, проте пропустили ще одне забігання лівим краєм Хуанкара, який завершив контратаку пасом поперек поля на Джурічіча, що влучно пробив з півкола перед штрафним — 0:2.

Добив дніпрян Іоаннідіс — з 11-метрової позначки за фол проти все того ж Хуанкара.

А 0:3 на 1:3 вже на останній хвилині основного часу перетворив джокер Танчик, який буквально заніс м’яч у ворота «Панатінаїкоса» після пасу іншого джокера Каплієнка в результаті розіграшу штрафного.

Матч-відповідь відбудеться 1 серпня в Афінах (початок — 20:30 за київським часом).

«Дніпро-1» — «Панатінаїкос» — 1:3

Голи: 0:1 Шпорар (10), 0:2 Джурічіч (74), 0:3 Іоаннідіс (84, пенальті), 1:3 Танчик (90).

«Дніпро-1»: Кінарейкін — Мірошніченко, Сваток (Адамюк, 61), Сарапій, Кравець (Каплієнко, 73) — Бабенко (Танчик, 83), Рубчинський — Гуцуляк, Бланко (Горін, 83), Третьяков (Когут, 61) — Довбик.