Вихованці ФК «Юність» з Черкас тріумфували у Всеукраїнському турнірі з футболу

17 Серпня, 2023

У Києві фінішував Всеукраїнський турнір з футболу MATCHDAY серед гравців 2013 року народження

У турнірі, який зібрав доволі таки сильний склад учасників, черкаський футбольний клуб «Юність» представляли дві команди.

З наших двох учасників максимальний результат вдалося показати команді «Юність-1». Груповий етап юні черкащани почали матчем проти команди з Тернопільської області –  «Кристал» (Чортків). Суперник нашої команди виявився досить таки непоступливим, проте завдяки високої налаштованості гравців «Юності» на цей поєдинок, їх зіграності і умінню реалізовувати гольові моменти, був досягнутий позитивний результат – 5:1. У двох наступних іграх черкащани переграли команди КДЮСШ «Рось» (Біла Церква) – 9:0 та «Лідер-містечко» (Васильків) – 5:1. Фінішувавши на першому місці, «Юність-1» здобула право зіграти у фінальному поєдинку, де його суперником був «Лідер» (Васильків).

Як і очікувалося, гра для обох команд була складною. Більш підготовленими до фінального поєдинку підійшла черкаська команда, яка вигравши з рахунком 2:1, здобула головний трофей Всеукраїнського турніру MATCHDAY, а Євгенія Піпарінена визнано кращим гравцем турніру.

Також на п’єдесталі пошани завершила змагання команда «Юність-2», ставши бронзовим призером.