Вперше команда з Черкас зіграла у фіналі «DYNAMO KYIV CUP 2023 (2015 р.н.)»

28 Серпня, 2023

У Києві фінішував футбольний турнір «DYNAMO KYIV CUP 2023» серед гравців 2015 року народження, що проходив у манежі ФК «Динамо» Київ

Серед 28-ми учасників цього престижного Всеукраїнського турніру була команда «ЛНЗ-2015», яка під керівництвом тренера Івана Доненка показала досить таки високий результат.

Про хід турнірної боротьби у цій віковій категорії розповідає Іван Доненко:

– Грати у такому престижному турнірі – велика подія для юних футболістів і їхніх батьків та певний виклик для тренерів. Тож всі налаштовуються продемонструвати свої якості якнайкраще.

У груповому турнірі ми перемогли команди з Вишгорода – 7:0 та Полтави – 4:0. Досить таки напруженою вийшла гра із київським «Локомотивом», яка закінчилася нульовою нічиєю. У підсумку ЛНЗ-2015 виборов перше місце у групі «В» і таким чином далі продовжив боротьбу за нагороди «золотої» ліги. У чвертьфіналі нашим суперником була найсильніша команда групи «D» – «Титан» (Київ). Основний час зустрічі сильнішого не виявив (3:3) і далі нас чекала футбольна «лотерея» – пенальті, де ми перемогли – 4:3.

У півфіналі «золотої» ліги нас чекала зустріч з однолітками з Академії футболу «Металіст» (Харків). Черговий напружений і нервовий поєдинок, де мої футболісти проявили велике старання і перемогли іменитого суперника з рахунком 2:1. Вихід у головний фінал «DYNAMO KYIV CUP 2023 (2015 р.н.)» став першим для дитячої футбольної команди з Черкас.

Оскільки багато енергії було віддано у півфінальному поєдинку, дати бій супернику по фіналу – команді «Динамо» (Київ) не вдалося і у підсумку ми вибороли друге місце «золотої» ліги.