ФК «Юність» пише свою історію успішних виступів у Всеукраїнських дитячо-юнацьких турнірах

4 Вересня, 2023

Цього разу вдалим результатом порадували юні вихованці «Юності» 2017 року народження, виборовши срібні нагороди Всеукраїнського дитячого турніру з футболу  «DYNAMO KYIV CUP 2023». Таким чином був повторений успіх  хлопців 2015 року народження, які нещодавно також стали віце-чемпіонами цих змагань.

Змагання «DYNAMO KYIV CUP 2023» серед дітей 2017 року народження проходили у перші дні вересня на полях навчально-тренувальної бази ФК «ДИНАМО» КИЇВ» (Конча-Заспа). Починаючи з групового етапу на нагороди претендували 15 команд.

«Юність» за вихід до чвертьфіналу у групі «С» провів чотири гри, де переміг команди КДЮСШ-2 (Київ) – 4:1, КДЮСШ «Козак» (Київ) – 5:2 і «Поділ» – 7:0. У зустрічі команди з Черкас проти  київського «Локомотива» вирішувалося, хто із них фінішує на першому місці, а хто на другому. Незважаючи на те, що і 1 і 2 місце давали право грати у ¼ фіналу, на футбольному полі юнаки продемонстрували непоступливість. З перевагою в один м’яч перемогла столична команда – 2:1.

Основний час зустрічі з київським «Атлетом», де вирішувалася доля одного із півфінальних місць, закінчилася внічию 1:1. Серію пенальті влучніше пробили черкащани.

Досить таки драматичною вийшла зустрічі з МФК «Бровари», де програючи 0:2, футболісти «Юності» проявили волю до перемогу і виграли 3:2.

Після складних чвертьфінального та півфінального матчів, у юнаків черкаської команди на фінал сил вже не вистачило, хоча бажання перемогти у них було велике. У фіналі проти вінницького «Джуніора» команда з Черкас проявила характер, але здобути омріяний головний приз не вдалося. Тим не менш, звання віце-чемпіона такого престижного дитячого турніру у історії ФК «Юність», яка набирає обертів, матиме важливе місце.