Головний тренер «Руху» розповів про підготовку до гри проти «ЛНЗ»

14 Вересня, 2023

Віталій Пономарьов – головний тренер «Руху», у коментарі прес-службі львівського клубу розповів про підготовку до виїзної гри 17 вересня проти черкаського «ЛНЗ»  

– Всі хлопці добре працюють на тренуваннях. Тішить, що від них є максимальна самовіддача і вони відповідально підходять до справи. Думаю, що ми підготовлені до продовження чемпіонату. Я неодноразово наголошував, що всі ігри в УПЛ будуть складні і важко передбачити результат конкретного матчу. Багато рівних суперників, тож ми готуємось до кожного матчу дуже серйозно.

У ЛНЗ новий тренерський штаб. Ми вивчали, як ці тренери працювали у попередніх командах, тому розуміємо, у який футбол гратиме ЛНЗ. Черкаська команда буде вмотивована, адже їхні гравці захочуть довести новому тренерському штабу, що кожен з цих гравців заслуговує на місце в основному складі. Це буде непроста гра.

Ми дуже раді, що наші футболісти грають у різних збірних України і це важливо для нас, щоб ці гравці представляли нашу країну. Також є Плюман, який добре відіграв за Гваделупу. Це гравці основного складу і ми на них розраховуватимемо у майбутньому матчі. Вони вже повернулись у розташування клубу і будуть залучені в тренувальний процес. Але ми будемо ухвалювати рішення про їхню участь в матчі проти ЛНЗ з огляду на їхній фізичний стан.