У протистоянні команд Сторчоуса і Синьогуба перемогла «Дружба» і очолила турнірну таблицю

18 Вересня, 2023

У черговому турі Чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги в епіцентрі уваги  був матч, у якому лідер турнірної таблиці – ЮКСА (Тарасівка) в гостях у третьої команди – Дружба (Мирівка), між ними – два очки, у господарів – гра в запасі.

До 40 хвилини черкащанин Андрій Сторчоус із «Дружби» кілька разів був у центрі уваги атакувальних дій своєї команди і був момент, коли міг забивати, коли відразу після перехоплення м’яча намагався його закинути голкіперу за комірець – не влучив.

А от драбівчанин Олег Синьогуб із ЮКСА своїм шансом на 41 хвилині зустрічі відкрити рахунок у зустрічі скористався на 100%, коли після точного пасу партнера по команді опинився прямо перед воротарем і з лівої ноги пробив у дальню «шістку» ‒ 0:1. Це перший гол у сезоні для Олега (раніше в лівого захисника був асист).

У підсумку утримати переможний рахунок команді з Тарасівки не вдалося (Дружба (Мирівка) – ЮКСА (Тарасівка) – 2:1, голи: Казаков, 75, Юречко, 90+6 ‒ Синьогуб, 41). Також команда вихованця драбівського футболу втратила перше місце турнірної таблиці.