Де траслюватимуть гру Юнацької ліги УЄФА «Шахтар» U19 – «Порту» U19

19 Вересня, 2023

19 вересня в матчі 1-го туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА «Шахтар» U19 зустрінеться з «Порту» U19. Гра пройде в німецькому Нордерштедті на стадіоні «Едмунд-Пламбек» і розпочнеться о 14:00 за київським часом.

У прямій трансляції подивитися матч зможуть зареєстровані користувачі офіційного сайту «гірників» shakhtar.com та додатка FC Shakhtar. Завантажити оновлений застосунок можна в App Store та Google Play.

«Шахтар» U19, який є постійним учасником Юнацької ліги УЄФА, тепер уже під керівництвом нового головного тренера Олексія Бєліка спробує повторити минулорічний успіх, коли «гірники» вдало подолали групову стадію (10 очок та 2-ге місце у квартеті з «Реалом», «Лейпцигом» і «Селтіком») і вийшли до плей-оф престижного турніру.

«Порту» U19, який ставав переможцем Юнацької ліги 2019 року, відтоді не наближався до цього досягнення. Найкращий результат за останні 3 сезони – 1/8 фіналу, де португальці зупинилися в минулорічному розіграші, поступившись «Ліверпулю». Нинішня команда «драгау» виглядає переконливо: на старті сезону «Порту» U19 здобув 5 перемог у 5 матчах юнацького чемпіонату Португалії із загальним рахунком 16:2.

Нагадаємо, що «Шахтар» U19 та «Порту» U19 уже зустрічалися між собою на груповому етапі Юнацької ліги УЄФА в історичному для донеччан сезоні-2014/15. Тоді обидва матчі суперників завершилися з однаковим рахунком 1:1, команди потрапили до плей-оф, де португальці зупинилися на стадії чвертьфіналу, а «гірники» дійшли до фіналу турніру.

Джерело: ФК «Шахтар»