Чому матч «Верес» – «ЛНЗ» покаже платно Veres TV і як цю гру можна буде подивитися

28 Вересня, 2023

Матч дев’ятого туру чемпіонату VBET-ліги між рівненським «Вересом» і черкаським «ЛНЗ» – наживо покаже Veres TV. Трансляція буде доступною для спонсорів каналу. Вартість місячної підписки – 35 гривень. У пакет місячної підписки включені матчі Верес – Шахтар, що вже відбувся – 26-го вересня та Верес – ЛНЗ (30-го вересня, початок о 15:00), інформує nkveres.com.

Показ поєдинку Верес – ЛНЗ на Veres TV анонсував президент народного клубу Іван Надєїн.

– Футбол не може бути безкоштовним. Як і кіно, як і театр. Це також дійство, за яке потрібно платити. Ми будуємо самоокупний клуб. Трансляція – це один з його елементів. Є акціонери, є спонсори, після завершення війни будуть глядачі на трибунах. Але є і телеглядачі.

Матч з ЛНЗ 30-го вересня ми також будемо транслювати на Veres TV. Підписка, оформлена перед грою з Шахтарем – вона місячна і включає два наші домашні поєдинки. Тобто за 35 гривень вболівальник отримує можливість переглянути два матчі. Це акт підтримки нашого клубу і українського футболу. Хтось може це не підтримувати. Але це шлях, яким ми йдемо.

Те, що нам пропонує MEGOGO, наприклад, що ми платимо за трансляції, а вони нас транслюють безкоштовно і на цьому заробляють – вважаю, це грабіж українського футболу.

Тут я більше розумію Рух: вони власники каналу, транслюють і отримують підписників. MEGOGO пропонує історію, яка мені просто незрозуміла. Вони просто фактично користуються необізнаністю клубів, неможливістю прийняти якесь рішення і безкоштовно отримують контент, на якому заробляють. Це не по-партнерськи. Тому ми точно з MEGOGO не працюватимемо.

Ми відкриті до УПЛ ТБ. Якщо клуби знайдуть якесь своє рішення – ми готові до діалогу. Поки ми йдемо своїм шляхом, – сказав президент червоно-чорних інформаційній службі народного клубу.

Спонсорами каналу Veres TV під час трансляції кубкового матчу Верес – Шахтар вже стали 2020 вболівальників.

Як стати спонсором каналу та переглянути гру Верес – ЛНЗ. Вартість місячної підписки (на вересень) – 35 гривень

Для оформлення підписки потрібно здійснити чотири простих кроки:

– Підписатися на YouTube-канал Veres TV;

– На головній сторінці каналу натиснути кнопку “Спонсорувати”;

– Обрати зручний для себе варіант підписки і ще раз натиснути кнопку “Спонсорувати”;

– Обрати спосіб оплати (картку), натиснути “Підписатися” і насолоджуватися футболом та ексклюзивним контентом!

Джерело: nkveres.com