РДС – «Рятівник» – 2:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

28 Січня, 2024

28 січня, 2024 р. Гра девятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. РДС (Михайлівка) – Рятівник (Черкаси) – 2:2 (1:1)

Голи: Агарін (6), Норенко (27) – Блонський (14), Касян (22)

У перші 5 хвилин гри відмінна нагода відкривати рахунок у матчі була у черкащан, але Блонський, вийшовши один в один з Оришечком, не зумів влучити у ворота. Через хвилину РДС своїм шансом відкривати рахунок скористався на 100% – гол ударом із середньої дистанції забив Агарін.

Далі у створенні гольових моментів знову п’ятихвилинна пауза. Багато у чому цьому сприяв не швидкий темп зустрічі.

Ближче до перерви Рятівник перейшов до атак вп’ятьох і на 14 хвилині Блонський зумів переправити шкіряну кулю у сітку воріт суперника.

Після перерви Рятівник продовжив грати із голкіпером Пекуром в атаці, але бажаного успіху протягом 2-3 хвилин не досяг. При цьому михайлівська команда більш активніше почала грати і змусила суперника більше уваги приділяти захисту.

Станом на 20 хвилину зустрічі спостерігається гра у не високому темпі з рівномірним обміном атак. На 22 хвилині Клепча у черкащан робив, здавалося, безперспективний простріл у штрафну, де михайлівчани Кузик і Оришечко не порозумілися і Касян переправив м’яч у сітку воріт – 1:2.

Після чергової зміни рахунку РДС стає активнішим в атаці і змушує студентів захищатися. На 27 хвилині Норенко ударом з правого флангу зумів знайти слабке місце у воротах опонента і зрівнює рахунок – 2:2.

У кінцівці матчу РДС проявив велике бажання забити переможний гол, але суперник зумів на той відрізок зустрічі тактично переграти опонента і втримати нічию.