Тимур Пограничний (гравець ФК «Черкащина»): «У чотирьох стінах напряжно»

1 Квітня, 2020

Півзахисник футбольної команди «Черкащина» – про життя в умовах карантину, серіалах, книгах і футболі розповів журналісту сайту www.footboom.com

– Тимур, футбол відійшов на десяті ролі, на першому плані – тема коронавируса. Чи дотримуєтеся ви умови карантину? У чому себе обмежуєте?

– Природно, дотримую. Ходжу тільки в магазин, іноді – на свіже повітря, щоб трохи розвіятися від домашньої обстановки. У чотирьох стінах напряжно (посміхається). А так ви і самі знаєте, що все закрито, і навіть при великому бажанні нікуди сходити. Кафе, ресторани, кінотеатри – на замку. Доводиться проводити час за гаджетами.

– У футболістів зараз безліч вільного часу. Як його проводите? Які книги, фільми порадите?

– Переглянув, напевно, вже всі фільми і серіали (посміхається). В даний момент штудирую Марті Перарнау “Пеп: конфіденційно”. Гарне чтиво. Рекомендую.

– Про підтримку фізичної форми, проте, не забуваєте?

– Тренер дав нам завдання на кожен день. Готуємося. В основному це пробіжки, робота на фізику, стабілізацію, щоб максимально тримати себе в тонусі.

– УЄФА розглядає три варіанти завершення сезону в національних лігах (відновити футбол в середині травня, в червні або в кінці червня). Ваша думка: який найбільш реальний в умовах, що склалися?

– Дуже сподіваюся, що все закінчиться якомога швидше. Хотілося б закрити сезон, догравши все решту матчів. Терміни не настільки важливі.