Усі команди Професіональної футбольної ліги України збираються продовжити виступи у II частині сезону

27 Квітня, 2020

Спортивний директор ПФЛ Євгеній Мороз про крайню ситуацію щодо відкладених змагань, які проводить Професіональна футбольна ліга країни

Минулого тижня Виконком УЄФА рекомендував національним асоціаціям докласти всіх зусиль, аби дограти чемпіонати та кубкові турніри, призупинені через наступ коронавірусу.

— Це рішення з ентузіазмом зустріли команди, що виступають у вітчизняних першій та другій лігах, — сказав спортивний директор ПФЛ України Євгеній Мороз у коментарі офіційному сайту УАФ. — Тим паче, що й президент УАФ Андрій Павелко також наголошував на необхідності зробити все, щоб завершити сезон і визначити найсильніших у чемпіонаті та в розіграші Кубка за спортивним принципом. Поки що всі наші представники згідно з вимогами перебувають на карантині, утім, це не заважає футболістам підтримувати спортивну форму завдяки індивідуальним заняттям. Ми постійно контактуємо з керівництвом клубів, тренерами, і тішить, що всі команди ПФЛ збираються продовжити виступи у другій частині сезону.

Представники ПФЛ увійдуть разом зі своїми колегами з УПЛ та Всеукраїнської профспілки «Футбол України» до складу робочої групи, створеної при УАФ. Вони ще раз детально проаналізують поточний стан справ у вітчизняних клубах і, враховуючи рекомендації уряду та МОЗ, підготують свої пропозиції, які будуть враховані Виконкомом УАФ при визначенні термінів повернення футболу на спортивні арени.

Джерело: пресслужба ПФЛ за матеріалами uaf.ua