Екс-гравець черкаського ФК «Славутич» у Китаї провів перше тренування після карантину

2 Травня, 2020

Вадим Кучеревський (на фото зліва), племінник колишнього тренера «Дніпра» Євгена Кучеревського, розповів sportarena.com про роботу дитячим наставником в Китаї

Колишній гравець ФК «Славутич» Вадим Кучеревський , який у сезоні 2012/13 рр. у 2 лізі у складі черкащан провів 10 матчів, зазначив, що провів більше трьох місяців на карантині, перш ніж приступити до тренувальних заняттям з командою.

«94 дня на карантині. Стартував мій перший тренувальний день, після оголошення карантину. Так, у кого-то він тривав 50-60 днів, а так як ми працюємо з дітьми, то нас витримували по повній », – написав Кучеревський.

«Команду очікував великий турнір в травні. Ми почали займатися онлайн, щоб хоч якось залишатися у формі. Тренування я різав з ютуба, під певні потрібні завдання, і висилав в загальну групу з докладним описом, як правильно все робити. І протягом дня, в будь-який час доби, ми були в онлайні, так як мовний бар’єр не дозволяв це зробити все разом за 1-1.5 години ».

«Але з виходом нам оголосили, що прийнято рішення, урядом, повністю скасувати всі офіційні дитячі змагання, на невизначений термін. Сумно трохи, важко пробивалися, але однозначно спасибі за досвід ».