ФК «Мліїв» не братиме участь в обласному чемпіонаті з футболу

2 Червня, 2020

Минулорічний чемпіон Городищенського району активно проводив зимове міжсезоння та пропагував виступ у новому обласному чемпіонаті 2020 року по вищій лізі. В тім, днями клуб направив листа до обласної федерації футболу, в якому відкликав власну заявку на участь в змаганнях.

Інтернет-портал звернувся за коментарем до президента ФК «Мліїв» Дмитра Пінчука:

– Не знайшовши підтримки голови мліївської ОТГ, футбольний клуб, на жаль, змушений відтермінувати на рік участь в обласних змаганнях з футболу.

Ми цей рік пропустимо, кошти вкладемо в покращення стадіону. Головна наша проблема – відсутність інфраструктури, бази із належними умовами. Залучимо якомога більше молоді, є бажання щоб основу команди складали місцеві футболісти.

Прикро, що проблеми футбольної команди та дитячо-юнацьких гуртків турбують лише одного мене. Але я впертий, і досягну того, що запланував навідь через різні перешкоди. Програє тільки той – хто здається.

 

Нагадаємо, що попередній склад учасників вищої ліги чемпіонату Черкаської області наразі налічує 8 команд: «Альтаїр» Драбів, СК «Базис» Кочубіївка, УТК Паланка, «Златокрай-2017» Золотоніський р-н, «Олімп» Кам’янка, «Росава» Степанці, «Авангард» Монастирище, «Родень» Канів.