Футбол. Товариський матч ФК «Рубікон» (Вишневе) – ФК «Черкащина» – 3:0

4 Червня, 2020

За повідомленням сайту rubiconfc.com суперник МСК «Дніпро» у чемпіонаті України з футболу серед аматорів – ФК «Рубікон» зустрічався з ФК «Черкащина»

Рубікон – Черкащина 3:0

03.06.2020 «Рубікон» провів черговий спаринг. Суперник – представник першої ліги ПФЛ України – Черкащина. Про підготовку до гри і під час матчу розповів головний тренер Рубікону Віктор Курята:

«Перед матчем хлопці виконали тижневий тренувальний цикл. На жаль, нам не зміг допомогти капітан команди Анатолій Чорномаз, який отримав пошкодження і випав на 5-7 днів. Команда проти досвідченого суперника виглядала дуже добре. І це незважаючи на те, що ми тренувалися на штучному полі, а грати довелося на трав’яному газоні. Рубікон показав неймовірну самовіддачу і бажання перемогти. Хлопці, граючи на контратаках і використовуючи високий пресинг, змогли використати створені моменти, не давши суперникові практично жодного шансу. За весь матч Черкащина завдала всього 2 удари в створ воріт Рубікону. Непогано проявили себе новачки нашої команди, які ні в чому не поступалися старожилам Рубікону. Рахунок в матчі відкрив Дмитро Бороденко, покарав захисника Черкащини за помилку. Другий гол теж став наслідком неузгоджених дій суперника. Сергій Шишкін перехопив м’яч і виконав націлену подачу з флангу, яку замкнув Дмитро Касабуцкій, випередивши голкіпера. Ще до перерви Рубікон забив втретє. Захисник Олексій Боровик підключився до атакувальних дій команди, віддав передачу на Бачинського і Віктор з лівої ноги пробив у дальній кут. Рубікон мав ще кілька моментів для взяття воріт. Після перерви суперник частіше контролювати м’яч, але зламати злагоджену гру Рубікону їм не вдалося – 3: 0».

Нагадуємо, що ФК “Рубікон” (Вишневе) грає (чи грав?) в одній групі (№2) чемпіонату України з футболу серед аматорів з черкаським МСК “Дніпро”, а ФК “Черкащина” готується до можливого рестарту чемпіонату країни з футболу серед професіональних команд першої ліги.