Контрольний матч. ФК «Олександрія» – «Черкащина» 2:0.

10 Червня, 2020

Це вже не перша зустріч цих команд. 26 травня поєдинок між  суперниками завершився з рахунком 5:0 на користь «Олександрії».

На цю гру головний тренер «Олександрії» поставив інші завдання, ніж в першій зустрічі цих команд. Володимир Богданович дав можливість пограти тим футболістам, які  мають не достатньо ігрової практики в основному складі.

Протягом двох таймів олександрійці домінували на полі, контролюючи хід гри. Незважаючи на спеку, гра проходила в доволі високому темпі. Було багато єдиноборств. Попри статус товариського матчу, суперники не шкодували один одного, часто-густо граючи за межами правил. В одному з епізодів арбітру Віктору Копієвському довелося вилучити за другу жовту гравця «Черкащини».

Маючи безліч моментів, господарі забили лише два голи. Спочатку, на 24-й хвилині в штрафному майданчику захисник гостей порушує правила проти Дениса Безбородька. Арбітр призначив пенальті. Пробити наважився сам «постраждалий», але голкіпер парирував удар. На добиванні першим був Денис, який і відкрив рахунок в цій зустрічі.

Другий гол у ворота «Черкащини» на початку другого тайму забив Богдан Мишенко. Він відреагував на навіс з правого флангу від Дениса Устименка, і головою замкнув передачу, пробивши в нижній кут.

за господарів поля забитим голом відзначився уродженець с.Геронимівка Богдан Мишенко

Фото та звіт ФК «Олександрія»