ФК «Черкащина» 14 червня у товариському матчі зустрінеться з ФК «Оболонь-Бровар»

12 Червня, 2020

За інформацією сайту ФК “Черкащина”  зустріч відбудеться у Бучі (Київська обл.) на стадіоні «Ювілейний». Початок о 11:00.

У чемпіонаті України серед команд першої ліги сезону 2019/2020 років команди між собою зустрічалися двічі – одна гра закінчилася перемогою киян, а в іншій переможця не було виявлено.

Товариська гра  ФК «Черкащина» – ФК «Оболонь-Бровар» проходитиме у рамках підготовки команд до рестарту чемпіонату України (I ліга), який має відбутися 24 червня.

Кияни у сезоні 2019/2020 років ведуть боротьбу за одну з путівок до Прем’єр-ліги і знаходяться на відстані 2 очок від першого місця. Натомість «Черкащина» знаходиться на останньому місці турнірної таблиці і від рятівного 14 місця, де знаходяться «Балкани»  їх відділяє 8 очок. Саме з «Балканами» черкащани мають зустрітися 24 червня. Ця зустріч має прояснити ситуацію щодо боротьби черкаської команди за місця вище 15 і 16 пунктів турнірної таблиці. Проте, якщо «Черкащина» за підсумками сезону, який має фінішувати 11 серпня і не зможе вирішити головного питання, то у них буде ще шанс поборотися за місце у першій лізі. Річ у тім, що згідно внесених змін у пункт 5 статті 9 регламенту і затверджених виконкомом УАФ, команди, що посіли 15-е та 16-е місця в турнірній таблиці першої ліги, грають матчі плей-офф з командами, шо зайняли треті місця в групах «А» (“Верес”) та «Б» (“Альянс”) другої ліги. Господар поля визначається шляхом жеребкування. Етап плей-офф складається з двох матчів, по одному на полі кожної з команд-учасниць. Дати плей-офф — 15 та 19 серпня.