Футболісти МСК «Дніпро» (Черкаси) у спаринг-матчі переграли ФК «Росава» (Степанці, Канівський район) – 3:0

13 Червня, 2020

Зустріч проходила у рамках підготовки команд до офіційних змагань, які, щоправда, для кожного колектива невідомо коли почнуться

 З урахуванням високої температури товариська зустріч команд 13 червня 2020 року почалася у Черкасах о 10:00.

Майже рівно рік тому, 15 червня 2019 року, команди у Черкасах зустрічалися між собою у рамках чемпіонату Черкаської області з футболу серед команд вищої ліги. Тоді зустріч закінчилася з рахунком 2:2. Результат тієї зустрічі був дещо сенсаційним, оскільки команда дніпрян, середній вік яких складав не більше 19 років, під керівництвом Євгена Тарасенка дала бій одному з претендентів тоді на нагороди чемпіонату. У порівнянням з матчем річної давності, у командах відбулися значні кадрові зміни і на цей рік у них стоять різні за рівнем змагань завдання.

Отже, 13 червня 2020 року зустріч між МСК «Дніпро» і «Росава» незважаючи на жару почалась у досить таки інтесивному темпі і протягом перших 15 хвилин зустрічі на полі точилася рівня боротьба. Проте поступово дніпряни взяли зустріч рід свій контроль і у першому таймі забили у ворота суперника два голи.

Після перерви темп зустрічі дещо впав, тренери команд Ігор Столовицький (МСК «Дніпро») і Олександр Кирилюк (ФК «Росава») почали проводи заміни. Проте це не завадило дніпрянам забити ще один, переможний, третій гол у ворота свої опонентів.