Контрольний матч. МСК «Дніпро U-19» Черкаси – ФК «Сміла» 4:0

30 Червня, 2020

МСК «Дніпро U-19» Черкаси – ФК «Сміла» 4:0 (3:0)
30 червня. Контрольний матч. Центральний стадіон. Початок о 18:30.
Арбітр: О.Євтушевський (Черкаси).
МСК «Дніпро U-19»: А.Баккі, Малько, В.Власенко, К.Дашко, І.Ковальов, М.Черненко, А.Норенко, Д.Віскулов, А.Кулик, І.Дувняк, Є.Меркулов. На заміну виходили: Н.Роздорожній, Р.Однороженко, Д.Кулініч, Акавін, В.Котко, К.Клопотенко, М.Лесич. Тренер: Б.Жало.
Голи: Є.Меркулов (14), А.Кулик (34, 63), І.Дувняк (41).

Найближчий резерв МСК «Дніпро» Черкаси провів на полі Центрального стадіону свій черговий контрольний матч. У якості спаринг-партнера став учасник обласного чемпіонату області серед команд першої ліги – ФК «Сміла».

Перший тайм поєдинку пройшов за відчутної територіальної та ігрової переваги підопічних Богдана Жало. Героєм матчу став Артем Кулик – півзахисник дніпрян записав на власний рахунок дубль та гольову передачу.

Рахунок у матчі було відкрито на 14-ій хвилині: Артем Кулик викотив м’яча Євгену Меркулову перед фактично порожніми воротами. В середині першої половини гри вже  сам Кудик результативно пробив із-під захисника смілян в дальню «шістку». Перед перервою на відпочинок Ігор Дувняк покарав голкіпера гостей за необачну гру на виході – 3:0.

У другому таймі тренерські штаби команд задіяли велику кількість замін. Гра набула більш академічного характеру. В середині другого тайму Артем Кулик оформив дубль у звітному поєдинку, коли на виході перекинув голкіпера ФК «Сміла». Біля протилежних воріт Роман Подгорський пробив трохи вище цілі.

Приємно відзначити, що за ходом контрольного матчу уважно спостерігали міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та секретар міської ради Сміли Віктор Федоренко.