Епатажний тренер Дмитро Федоренко (команда «Михайлівка») повертається у великий футзал

22 Жовтня, 2019

Як стало відомо «Черкаському спорту», магазин фірмового спортивного одягу та взуття «Очечко в карман. Работає. Працює» Д. Федоренка став титульним спонсором народного футзального клубу «Черкаси».

 

Народний футзальний клуб «Черкаси» (президент і головний тренер Павло Остренко) у сезоні 2019/2020 років бере участь у трьох футзальних турнірах: чемпіонаті Черкаської області, Чемпіонаті України (перша ліга) та Кубку України, де вже провів першу гру.

Павло Остренко повідомляв, що першими партнерами клубу є компанія спортивного одягу «Zeus» та  база відпочинку «ДУБКИ». Відтепер до цієї компанії додався ще один партнер – магазин фірмового спортивного одягу та взуття «Очечко в карман. Работає. Працює» (Черкаси, вул.Смілянська, 49, критий ринок, торговий центр «Рум»), директором якого є епатажний тренер футзадьної команди «Михайлівка» із чемпіонату Черкаської області -Дмитро Федоренко. Щодо розміщення на ігровій формі  НФК «Черкаси» логотипу нового титульного спонсора, то на побажання Д.Федоренка на шортах ззаду буде напис «Очечко в карман».

Нагадаємо, що свого часу Дмитро Федоренко після матчів своєї команди у чемпіонаті Черкаської області з футзалу  відзначався екстравагантними і дотепними інтерв’ю, які стали популярними не лише на Черкащині, а і у всеукраїнському масштабі, а деякі фрази стали «крилатими».