Черкаси у чемпіонаті України з футзалу (вища ліга) серед жінок представлятиме команда МСК «Дніпро»

10 Вересня, 2020

За попередніми даними, на участь у чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2020-2021р.р. дали підтвердження 18  команд

На відбірковому етапі команди за територіальним принципом розділені на чотири групи. У групі «В» від Черкас гратиме МСК «Дніпро».

Пропонуємо до уваги склад групи «В»:                                               

  1. «IMS НУХТ» м. Київ
  2. МСК «Дніпро» м. Черкаси
  3. «5G» м. Київ
  4. «КНУБ і А» м. Київ
  5. «Чорноморець» м. Одеса

Чемпіонат України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2020-2021р.р. проводиться у два етапи:

– відбірковий етап Вищої ліги — за календарем з роз’їздами у два кола.(прийом виїзд).

-Переможці груп формують четвірку Вищої ліги, яка продовжує грати ще два кола з роз’їздами. Після чого і визначається Чемпіон України.

– Команди, які посіли другі та треті місця, формують фінальну вісімку, яка в груповому турнірі (дві групи по чотири команди грають по колу, потім проводяться стикові ігри) розіграють чемпіонство Першої ліги.

– Команди, які зайняли четверті та п’яті місця на першому етапі, розіграють в груповому форматі  Кубок (за волю до перемоги).

Формування груп під час першого етапу відбувається з урахуванням територіального принципу і по можливості з розведенням команд в різні групи, які в сезоні 2019-2020р.р. грали в чемпіонаті України з футзалу серед жіночих  команд  Вищої ліги. Базова дата початку змагань – середина листопада.