Команда ДЮСШ Шполянської ОТГ виборола I місце всеукраїнських змагань з футзалу

13 Жовтня, 2020

У м. Гребінка Полтавської області, проводились Всеукраїнські фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2007-2008 року народження.

За призові місця боролись вісім команд з Одеської, Полтавської, Запорізької, Вінницької та Черкаської областей.

В попередньому етапі команди за жеребом були розподілені на дві підгрупи, переможці яких мали у фінальному поєдинку вирішити долю золотих медалей.

Суперниками шполянок в підгрупі були команди “Мрія” м. Ананьїв Одеська область,”Лідер м. Кобеляки Полтавської області , “Таврія” Васильківський р-н Запоріжська область.

В іншій групі за вихід у фінал боролись команди : “Надія” та “Надія-2” м. Гребінка Полтавська область, “Сугатинка-Еліта” Вінницька область, “Арциз” м. Арциз Одеська область.

Наші дівчатка дуже добре пройшли відбірковий етап завдяки чудовій грі воротаря Діани Ткачук, яка за всі ігри не пропустила жодного м’яча та командним діям і самовіддачі польових гравців. Пройшовши групу з 100% результатом юні шполяночки вийшли до фіналу, де зустрілися з переможцем іншої групи – командою «Надія».

Фінальна гра здавалося, що йшла до лотерейних 6-метрових ударів, але за дві хвилини до фінальної сирени шполянським дівчаткам вдалась гостра атака, яка завершилась голом. Згодом пролунав фінальний свисток, який засвідчив завоювання командою ДЮСШ Шполянської ОТГ першого місця