У чемпіонаті Черкащини та України (II ліга) з футзалу грати виявили бажання вже 24 команди

15 Жовтня, 2020

У четвер, 15 жовтня, відбулася спільна нарада Асоціації футзалу Черкаської області з представниками команд, що мають намір грати в регіональному етапі чемпіонату України (II ліга) та чемпіонаті Черкаської області

Насамперед учасникам було оголошено, що у сезоні 2020/2021 років замість екстра-ліги чемпіонату області буде відбірковий регіональний етап чемпіонату України з футзалу серед команд другої ліги. У цих змаганнях вже виявили бажання грати такі команди: «Майфон», «Черкасиобленерго», «ЮГ-2000», «Цетус», «Карбон», МСК «Дніпро-U-19», «Служба порятунку».

Ще 17 команд, що виявили бажання грати в чемпіонаті області, напевне утворять вищу лігу.

Однак остаточний формат і чемпіонату України, і чемпіонату Черкащини сезону 2020/2021 років буде сформовано після того, як стане відомим остаточний склад учасників. Заявки від команд ще приймаються до 22 жовтня, але потрібно відзначити, що кількість учасників змагань обмежена, як і кількість ігрових днів у спортивному комплексі «Будівельник», де власне і відбуватимуться матчі. У завершальній стадії формування ліг перевага віддаватиметься тим командам, які першими виявили намір грати у чемпіонатах – фактично всі представники цих колективів були присутніми на робочій нараді, а якщо хтось і не зміг бути через поважні причини, то про це вони повідомили організаторів.

Планується, що вже з 23 жовтня почнеться основна заявочна кампанія – точніша дата буде повідомлена згодом. На 9 листопада запланована генеральна зустрічі організаторів змагань з представниками команд, на якій буде проведено жеребкування і поставлено усі крапки на і, щодо організаційних питань.

А вже 15 листопада 2020 року у спортивному комплексі «Будівельник» відбудуться матчі першого туру.