Без своєчасної подачі заявочних документів команди і гравці, не будуть допущені до футзальних змагань

1 Листопада, 2020

29 та 30 жовтня була оголошена заявка команд, що хочуть грати у чемпіонаті України (регіональний етап, II ліга) з футзалу. 2 листопада стартує заявочна кампанія у команд, що бажають виступати у чемпіонаті Черкаської області з футзалу  сезону 2020/2021років

У зв’язку з тим, що усі гравці-учасники офіційних змагань з футзалу для дотримання правила «один гравець-одна команда» повинні бути внесені у Єдину Базу Даних УАФ, то з іншими документами також необхідно підготувати та здати дані на кожного гравця.

УВАГА!!! Гравці, які не будуть внесені у Єдину Базу Даних УАФ не зможуть взяти участь у чемпіонаті України (регіональний етап, II ліга) з футзалу та  чемпіонаті Черкаської області з футзалу  сезону 2020/2021років.

29 та 30 жовтня у команд, які виявили бажання грати у чемпіонаті України (регіональний етап, II ліга) з футзалу, проходила заявочна кампанія. НА ЖАЛЬ, НЕ ВСІ КОМАНДИ СВОЄЧАСНО СКОРИСТАЛИСЯ цим періодом для заявки.

З 2 по 9 листопада проходитиме заявочна кампанія команд, які мають виступати у чемпіонаті Черкаської області з футзалу сезону 2020/2021 років. Графік заявки ТУТ

Організатори змагань просять команд-учасниць звернути увагу на те, що внесення даних гравців у Єдину Базу Даних УАФ потребують певного відміряного часу і, якщо, команди в обумовлені терміни не здадуть необхідні заявочні документи, це може викликати значні труднощі для них, оскільки фізично  і технічно внести дані на команди і гравців у Єдину Базу Даних УАФ протягом однієї доби можна максимум двох колективів.

Нагадаємо, що старт змагань запланований на 15 листопада 2020 року.