У «черкаській зоні» чемпіонату України з футзалу (II ліга) гратиме команда з Кропивницького

7 Листопада, 2020

Своє бажання позмагатися за перемогу у регіональному етапі чемпіонату країни з футзалу (друга ліга) серед команд, що входять до «черкаської зони», виявила команда «Земельник» з Кропивницького

ФК «Земельник» (Кропивницький) у сезоні 2019/2020 років у чемпіонаті Кіровоградської області з футзалу став віце-чемпіоном екстра-ліги, а у попередньому сезоні виборов золоті медалі.

Таким чином у регіональному етапі чемпіонату України з футзалу (друга ліга) серед клубів Другої ліги, матчі якого проходитимуть у Черкасах (СК «Будівельник»), планується участь наступних команд:

1.«Карбон» (Черкаси)

2.«Майфон» (Черкаси)

3.«ЮГ-2000» (Черкаси)

4.«Цетус» (Черкаси)

5.«Черкасиобленерго» (Черкаси)

6.«Служба порятунку» (Черкаси)

7.МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси)

8.«Земельник» (Кропивницький)

ФОРМАТ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ:

1 етап. Команди грають між собою в одне коло. За підсумками першого етапу буде створено дві четвірки – 1-4 місця та 5-8 місця.

2 етап. Команди, які перший етап завершили на 1-4 місцях, з урахуванням ігор між собою на 1 етапі, зіграють в одне коло між собою і визначать переможця та призерів регіонального етапу чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Команди, які перший етап завершили на 5-8 місцях, з урахуванням ігор між собою на 1 етапі, зіграють в одне коло між собою і визначать переможця Кубка Асоціації футзалу Черкаської області.