Футзал. Чемпіонат області. «ЮГ-2000» Черкаси – «Карбон» Черкаси – 2:2 (0:0)

29 Листопада, 2020

29 листопада 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України з футзалу. ІІ ліга (регіональний етап). 3 тур.

«ЮГ-2000» – «Карбон» – 2:2 (0:0)

Голи: Агарін Н., автогол суперника – Кулик, Проценко

З огляду боротьби за місце у першій четвірці, обом командам потрібна перемога, а особливо Карбону, який після двох турів перед цим матчем мав 1 турнірне очко. Відповідно, гру суперники почали потужно із достатньою кількістю створених гольових моментів. Удари повз ворота до уваги не братимемо, а ті, що летіли у ворота парирували голкіпери команд Манжела (ЮГ-2000) і Магльований (Карбон). Надійна гра воротарів додавала впевненості їхнім партнерам по команді. Станом на 10 хвилину гри можна сказати, що у захисті команди грають краще. Поки матч на надрезультативний статус не претендує. 0:0 після першого тайму.

З перших хвилин другого тайму команди почали змагатися по кількості створених моментів. А на 15 хвилині гри Проценко з Карбону влучним ударом запропонував включитися командам у боротьбу за забиті м’ячі- 0:1. Через хвилину Проценко міг стати автором «дубля», але сам на сам не обіграв Манжелу.

Поступового гра набула в’язкого характеру. На 19 хвилині гри у ЮГ-2000 спрацювала триходівка Калініч-Бабенко- Агарін Н. – 1:1. А вже через хвилину шкіряна куля влетіла у ворота Карбона. Сталося це після того, як м’яч після удару Мачульського влучив у поперечку воріт гостей, відлетів на набігаючого…… карбонівця Халілова, який не зумів зупинитися і забив у власні ворота – 2:1.

Далі команди включають максимальні швидкості і, що не атака, чи то Карбона, чи то ЮГ-2000 і відразу небезпечний момент біля воріт. За 9 секунд до фінальної сирени Кулик вдало грає на добиванні і рятує Карбон від поразки.