Футзал. Чемпіонат області. «Земельник-2» Кропивницький – «Майфон» Черкаси – 1:6 (0:2)

29 Листопада, 2020

29 листопада 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України з футзалу. ІІ ліга (регіональний етап). 3 тур.

«Земельник-2» – «Майфон» – 1:6 (0:2)

Гол: Баклан – автогол суперника, Авер’янов (2), Зоря, Чорний, Бреус

Попередження: Барбанов – Бобінський, Рожко

Програму матчів чемпіонату України завершувала гра сусідів по турнірній таблиці. Команди приглядувалися один до одного не довго і відразу почали з атакувальних дій. Вже на третій хвилині гри Авер’янов вніс сум’яття у «відносини» голкіпера і гравця Земельника-2, що завершилося автоголом і черкащани повели у рахунку. Організувати відразу атакувальну відповідь команді з Кропивницького відразу не вдалося. Навіть більше того – майфонівці зробили спробу закріпити свій успіх у рахунку.

Станом на середину 2 тайму жодна з команд немає відчутної переваги. А на 7 хвилині гри Чорний, замість удару зі штрафного по воротах, зробив пас на Авер’янова, який «розтріляв» кропивницькі ворота – 0:2.

За три хвилини до завершення гри черкаська команда мала 5 загальнокомандних фолів, але це не заважало їм атакувати і доволі таки небезпечно. Земельник-2 намагався по можливості контратакувати і також збирати фоли – за 11 секунд до перерви у них також 5 фолів.

Другий тайм почався під акомпанемент атак черкаської команди. Земельник-2 поки у пошуках своєї гри і взагалі у порівнянні з попередніми матчами не помітно в їхніх очах «вогню».

На 15 хвилині гри кропивницька команда проводила масовану атаку, але м’яч у підсумку потрапив у руки кіпера Майфона Соколовського, який пасом рукою вивів Авер’янова сам на сам з воротарем Земельника-2. Воротар вийшов далеко з воріт і черкащанин просто перекинув через нього сферу – 0:3.

Через півтори хвилини поперечка воріт врятувала черкащан від неприємностей, а ще через 30 секунд Зоря влучним ударом зробив заявку Майфона на перемогу дуже серйозною.

Командам залишається ще грати 7 хвилин. Земельник-2 міняє голкіпера на польового і майже відразу забиває – 1:4. Забивши гол господарі зустрічі і далі продовжують атаки проводи вп’ятьох. Але вийшло, що пішли в атаку і ….. пропустили гол у свої ворота – 1:5.

До завершення зустрічі ще достатньо часу, щоб команді з Кропивницького створити диво, але схоже сьогодні (29 листопада) не їхній день, та й налаштованість на гру була не належного характеру.

У підсумку Майфон здобув ефектну і ефективну перемогу над цікавим і принциповим суперником.