Футзал. Чемпіонат області. «Майфон-2» Черкаси – «Червона Слобода» 3:2 (2:0)

29 Листопада, 2020

29 листопада 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. 3 тур. Група «А».

«Майфон-2» – «Червона Слобода» – 3:2 (2:0)

Голи: Боярчук, Балацький, Горбинко – Макогон (2)

На цю гру обидві команди виходили турнірно мотивованими, а особливо Майфон-2, якому три очки мають допомогти мінімум на тиждень очолити турнірну таблицю. Червона Слобода також не приховувала свої плани на перемогу. Майже десять хвилин рівної гри закінчилися тим, що господарі зустрічі відкрили рахунок у грі, а за кілька секунд до завершення тайму подвоїли свою перевагу.

На початку другого тайму вже Червона Слобода почала забивати м’ячі у ворота опонентів – 1:2. Забивши гол команда з Черкаського району кинула усі сили на те, щоб закріпити успіх, але в один з моментів втратила увагу при захисті свої воріт і пропустила у свої ворота черговий м’яч – 1:3. Але це лише згуртувало команду і за чотири хвилини червонослобідські футзалісти скорочують відставання у рахунку до одного гола – 2:3. Майфон-2 дещо почав грати дещо розслаблено і це закінчилося голом у їхні ворота.

У завершальні три хвилини гри команди додали у швидкості. Більше атак створювали майфонівці. Червона Слобода атакувала не часто, а згодом почали атакувати вп’ятьох. При цьому за півтори хвилини до завершення гри у Майфона-2 критичні 5 фолів. А за 10 секунд до фінальної сирени Чорний заробив для команди 6 фол, але Червона Слобода дабл-пенальті не реалізує. У підсумку Майфон-2 виграє цей не простий поєдинок.