Футзал. Чемпіонат області. «Громада Че» Черкаси – «Будзона» Черкаси – 1:1 (0:0)

29 Листопада, 2020

29 листопада 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. 3 тур. Група «Б».

Громада Че» – «Будзона» – 1:1 (0:0)

Голи:Зєнков – Марченко

Попередження: Курінний – немає

Так склалося, що для Будзони це був другий матч у чемпіонаті (перший вона виграла), а для Громади Че третя зустрічі і в активі також одна перемога. Обидві команди доволі таки амбітні, що підтвердила у підсумку сама гра.

Але спочатку про хід гри. На старті зустрічі суперники своїми активними діями продемонстрували один одному, що роблять ставку на атакуючий футзал. Щоправда у першій частині тайму жодній з команд відзначитися забитим голом не вдалося. Під завершення першої половини зустрічі темп зустрічі ще більше зріс і моментів небезпечних побільшало. Проте у першій половині зустрічі справа до забитого гола так і не дійшла.

Не менш активно, як і у першій частині гри, команди продовжували грати і у 2 таймі. Здавалося, що при такій активності мала бути і відповідна результативність. Напевне поспішність заважала приймати правильні рішення. Та все ж на 16 хвилині Громада Че забиває дебютний гол у зустрічі – 1:0. Будзона організовує відповідь у вигляді якісно проведеної атаки і забитого гола – 1:1.

Поступово гра набула нервового характеру. Іноді емоції гравців арбітри вимушені були «гасити» жовтими картками.

За майже 2 хвилини до завершення гри у Громади Че 5 фолів. А згодом і у Будзони 5 фолів. Але першими шосте порушення заробляють господарі зустрічі, але дабл-пенальті  Будзона не реалізує. За 20 секунд до фінальної сирени пробиває Громада Че і теж «пусто». Далі знову дабл-пенальті у виконанні Будзони і знову мимо.