О.Болюк: «Мені, Колосу і Проценку президент клубу запропонував пройти навчання на тренерську ліцензією «С» з футзалу і ми погодилися»

4 Грудня, 2020

Щойно Асоціація футзалу Черкаської області оголосила набір слухачів на навчання для отримання тренерської ліцензії «С» з футзалу, що пройдуть у Черкасах, як вже є першій бажаючі – усі троє представляють команду «Карбон»

Тренер аматорських команд «Карбон» і «Карбон-2», які у сезоні 2020/2021 років беруть участь, відповідно, у чемпіонатах України (II ліга) та Черкащини з футзалу Олександр Болюк розповів, що після того як з’явилося оголошення про набір слухачів на навчання для отримання тренерської ліцензії «С» з футзалу, президент їхнього клубу Нарек Казарян запропонував йому, Олександру Колосу та Дмитру Проценку пройти дане навчання.

– Ми звісно погодились, адже це прекрасний шанс підвищити свій рівень знань та розуміння футзалу, отримати тренерську ліцензію. Разом з тим чудово, що навчання відбудуться в місті Черкаси і їздити до Києва не потрібно, а викладачем і куратором курсу стане заслужений тренер України Гупаленко Сергій Станіславович, від якого буде можливість перейняти цінний досвід та знання для тих хто хоче розвиватись та прогресувати в тренерський діяльності.

Нагадаємо, що ліцензія «С» надається через програму УЄФА і ФІФА, а тому ліцензований тренер може працювати у будь-якій країні. Крім того без отримання цієї першої категорії неможливо отримати ліцензії «В», «А», PRO, адже система передбачає тільки послідовну підготовку тренерів.

Довідки і попередній запис на навчання проводиться за телефоном 067-775-77-48.

Початок занять по мірі формування групи заплановано на перший квартал 2021 року.