Віктор Пархоменко: «Хлопці хотіли перемогти і для цього прикладали максимум зусиль»

8 Грудня, 2020

Тренер МСК «Дніпро»-КДЮСШ-1 (Черкаси) прокоментував гру команди у першому турі чемпіонату України з футзалу серед юнаків Ю-13 (вища ліга), що відбувся в Одесі

– Відбувся перший етап вищої ліги  України по футзалу, який проходив у Одесі з  першого по четверте. Ми зіграли чотири тури. В першому турі ми зустрічалися з ДЮСШ-4 Рівне. Виграли з рахунком 4:3. Дуже хороша і цікава гра. Перший тайм вигравали 4:0, але в другому таймі трохи розслабились, за що відплатили рахунком 4:3. На останніх хвилинах нам навіть трохи поталанило, що суперник не реалізував свої моменти.

У другому турі ми грали з КДЮСШ- 12  (Харків). Програли цю гру з рахунком 1:2. При рахунку 0:0 мали багато моментів, але не могли забити той. Коли залишалося буквально дві хвилини ігрового часу, ми пропустили м’яч на контратаці. Відволіклись, багато моментів не забили і пропустили один, потім пустили другий, один все ж таки змогли відіграти.

Потім грали грали з «Трилюкс» (Одеса). По ходу гри вигравали 1:0, потім 1:1, 2:1 вигравали, вони зрівняли 2:2 та нам хотілось перемогти і ми допустили дві помилки під час розіграшу “п’ятого” і програли з рахунком 4:2.

І останню гру ми грали з «Флагман» (Одеса). Перший тайм хоч і зіграли з рахунком 0:0, але також з реалізацією дуже погано на цьому етапі. Не могли довго забити, потім, коли забили 1 і 2, трохи стало легше. Закінчили гру з рахунком 4:0. Я думаю, що повністю суперника переграли. Хоча, команда була також не погана.

Ми веземо з чотирьох ігор 6 м’ячів, хоча розраховували мінімум на дев’ять і в принципі все для цього було. Але ми все одно в боротьбі, будемо далі готуватись і намагатись виправити ті моменти, які в нас не вийшли, щоб в майбутньому виглядати сильніше. В будь якому разі всім дякую за роботу та віддачу. Вони точно хотіли перемогти і прикладали максимум зусиль із того, що зараз є.