В.Пархоменко: «Пропустивши гол в меншості, побігли відігруватись і мали кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не вдалось»

11 Грудня, 2020

У завершальний день 1 туру чемпіонату України з футзалу (екстра-ліга, юнаки Ю-17), що проходив у Білозір’ї, черкаський МСК «Дніпро»- U-17 зустрічався з минулорічним переможцем чемпіонату -ДЮСШ – ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ)

Незважаючи на те, що дніпряни є новачками чемпіонату України серед найсильніших футзальних змагань країни у віковій категорії Ю-17, вони були налаштовані у зустрічі з ДЮСШ – ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ), при усій повазі до суперника, здобути перемогу. Оптимізму додавав вдалий старт у чемпіонаті.

Зі слів тренера черкаської команди Віктора Пархоменка, як і планували перед грою, віддали ініціативу команді суперника, але свої моменти, які створювали, на жаль, не реалізували.

Далі гра вирівнялася і більше стали атакувати дніпряни. Коли здавалося гра наближалася до нічийного нульового рахунку у грі, черкащани змушені були через отримання їхнім гравцем за другу жовту карту вилучення, грати у меншості. Саме цей епізод став ключовим у цій зустрічі – команда з чорноморського узбережжя країни зуміла реалізувати чисельну перевагу.

Пропустивши гол в меншості черкащани побігли відігруватись і мали кілька дуже небезпечних моментів але реалізувати їх не вдалось.

Попри поразку черкащан у зустрічі із одеситами, у стартових шести матчах вони показали, як для новачка, пристойний результат, вигравши у чотирьох матчах із шести зіграних поєдинків.