Сергій Майчук (президент ФК «Майфон»): «Вигравай у кожного, вір в чудеса і не буває неможливого»

9 Січня, 2021

Так склалося, що одному з фаворитів регіонального етапу чемпіонату України з футзалу (II ліга черкаська зона), за підсумками першого групового етапу не вдалося зайти до II раунду з турнірними очками, але команда має оптимістичний настрій

 ФК «МАЙФОН» лише у завершальному турі зумів потрапити до «Фіналу чотирьох» чемпіонату країни з футзалу серед  команд другої ліги. Про настрій на найближчі матчі розповів президент клубу Сергій Майчук:

Чи вдасться зберегти бойовий склад команди на другу частину чемпіонату України?

Хоча нині ситуація в нашому колективі нестабільна і ми дійсно втратили декілька значних фігур, але свій бойовий менталітет ми не втратили. Будемо й надалі нав’язувати активний футзал, щоб глядачам було цікаво спостерігати матчі від початку і до кінця.

У чому, на Вашу думку, були допущені командою помилки  у першому колі, що не дозволило зайти у четвірку із набраними очками?

Ми допустили помилки ще до початку турніру, коли підготувку вели з одним складом, а розпочали з іншим. Звичайно, на все це є об’єктивні причини і моя? довірлива натура підвела цього разу, але це своєрідна футбольна школа і, в майбутньому, МАЙФОН змінить свій формат підбору, підготовки і фунцкіонування в принципі. А щодо самих ігор першого кола, то я б не сказав що ми виглядає слабше інших, в окремих матчах не вистачило фарту та суддівської рівноваги.

Чи сильно Вас і команду засмучує нуль у графі «турнірні  очки». І чи вже є план виходу із скрутного становища?

Гравців засмучує сильно, я ж тримаю певну позитивну нотку і стараюся винести з цього турніру трішки інше. Все таки ми з певними внутрішніми проблемами в топ-четвірці і це вже заслуговує поваги. Наш клуб не має статусу професіонального, складається з двох команд,  грає весь рік нон-стоп в усіх можливих турнірах, «точиться» під людей, а не під турніри, тому свою частку в футбольну частину області ми однозначно приносимо. План, як на мене, простий – вигравай у кожного, вір в чудеса і не буває неможливо – наше місце в четвірці тому підтвердження.

Вітаю всіх з святами і, який би складний не був рік, бажаю всім залишатися в душі трішки дітьми і завжди вірити в краще.

Чемпіонат України з футзалу. II ліга. Регіональний етап. Черкаська зона. I груповий раунд

МКлубІВНПЗМПМРМО
1“Черкасиобленерго”6330147712
2“ЮГ-2000”6321129311
3“Цетус”6141810-27
4“Майфон”6015614-81