Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Черкасиобленерго» – «Майфон» – 2:1

24 Січня, 2021

24 січня 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». Перший тур. Другий етап. 1-4 місця. Гра без глядачів.

«Черкасиобленерго» – «Майфон» – 2:1 (0:1)

Голи: Дєдов (18 хв.), Олійник (17 хв.) – Авер’янов (6 хв.)

Попередження: Сорокін, Раковський – немає

У розминці Черкасиобленерго не брав участь Лобов, який пропускав гру через перебір жовтих карток і не готувався до матчу Аргеєв. Щодо Майфона, то, за винятком Чорного, у них бойовий склад – з Орлом та Авер’яновим у складі. Матч між командами на першому етапі закінчився перемогою енергетиків з рахунком 4:1.

Стартову хвилину другої зустрічі команд м’ячем володіло Черкасиобленерго і протягом цього відрізку часу лише один раз вдарили по воротах. Майфонівці відповіли своєю атакою лише наприкінці другої хвилини поєдинку.

Швидко пролетіла перша третина тайму, де шкіряна куля більше часу була у ногах обленергівців. Майфон грає від оборони. На початку шостої хвилини зустрічі Шмельов у гостей якби був більш розторопнішим, то зумів би відкривати рахунок у грі. А через кілька секунд вже Дєдов небезпечно пробивав по майфонівських воротах.

У середині першого тайму штрафний призначено у бік воріт Сорокіна, який бездоганно виконав Авер’янов – 0:1. Після цього Черкасиобленерго починає діяти ще активніше, при цьому кількість неточних передач у них збільшилася, чим готовий скористатися Майфон. Щоправда другий м’яч у ворота Черкасиобленерго міг залетіти не у результаті контратаки, але Бреусу не вдалося замкнути дальню стійку.

Поки у грі господарів відчувається відсутність Лобова і Аргеєва, а у Майфона під завершення першого тайму набрав ходу Зоря.

Наприкінці перший 12 хвилин зустрічі майфонівці акцентували свою увагу на захисті своїх воріт, даючи можливість опонентам частіше атакувати, але більше забитих голів у цій частині зустрічі не було.

Друга половина матчу почалася з атак Черкасиобленерго і не точних завершальних ударів.

З кожною наступною хвилиною гри її градус піднімався і ціна кожної помилки збільшувалася. Гра Майфона від оборони з надією на швидкісні дії Зорі на 18 хвилині зустрічі ледь не досягла успіху, але своєчасний вихід з воріт Сорокіна хоч із порушенням правил відвів загрозу. А через хвилину вже голкіпер гостей Ткаченко демонстрував відмінну реакцію після удару Вакуленка. Проте згодом ніхто вже не зміг допомогти після дальньої гармати від Дєдова – 1:1. А через кілька десятків секунд втрата концентрації майфонівцями завершилася другим голом у їхні ворота – 2:1. Після цього вже Черкасиобленерго змушений частіше оборонятися. Досить активно команди провели кінцівку зустрічі, але рахунок на табло так і не змінився.