Олександр Соловей розповів про готовність ФК «Черкасиобленерго» до гри з «ДДХ» (Дніпро)

2 Квітня, 2021

Керівник команди ФК «Черкасиобленерго» Олександр Соловей в ексклюзивному коментарі «Черкаському спорту» поділився тим як проходила підготовка команди до двоматчевого протистояння з найсильнішою аматорською футзальною командою Дніпропетровської області.

У суботу, 3 квітня, черкаська футзальна команда проведе перший матч 1/8 фіналу чемпіонату України з футзалу серед команд лругої ліги. Поєдинок відбудеться у м.Дніпро. Початок о 16:00

Яка у нашої команди є інформація про суперника, чи є у їхній команді яскраво виражені лідери?

– Є відео матчів суперника, які ми з командою переглядали і детально розбирали. Є у дніпрян лідери команди, з них Маржановський Олександр і Кулик Едуард, які грали в Екстра лізі України.

До ціє зустрічі готували нові комбінації, чи будете грати з використанням схем, задіяних у нашому регіональному етапі чемпіонаті.

– Є нові заготовки під конкретного суперника.

Відсутність майже місяць ігрової практики хвилює вашу команду?

-Відсутність ігрової практики і раннє завершення нашого чемпіонату області звичайно нам не на користь. Компенсували це триразовими тренуваннями і товариськими іграми.

Склад нашої команди не змінився? Чи всі готові зіграти, зокрема, у Дніпрі?

– Склад той же, є поповнення в команді в особі Ткаченка Вячеслава, але бути заграним в другій лізі він не зможе, через відсутність можливості дозаявки гравців в цей період.  У команді є травмовані гравці, але будемо сподіватися що на загальний результат це не вплине.