Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Карбон» – МСК «Дніпро»-2

29 Квітня, 2021

29 квітня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 2 тур.

Карбон» – МСК «Дніпро»-2 – 6:2 (1:0)

Голи: Колос, Проценко (2), Таранович, Григорян, Сватуха –  Клепча, Ольшевський

Досить таки обережно команди почали гру, не форсуючи подій. Напевне у першої четвірки карбонівців (Колос, Проценко, Болюк, Черненко) був свій план на старт зустрічі. Проте швидко пролетіли перші три хвилини гри і особливої загрози воротам дніпрян не спостерігалося. Навіть більше того, МСК «Дніпро»-2 досить швидко пристосувався до гри своїх опонентів і провели кілька сміливих атак. Станом на 6 хвилину гри на майданчику спостерігалася рівна боротьба.

На 8 хвилині розмірена і не швидка атака Карбона закінчилася тим, що Колос демонстрацію своєї індивідуальної майстерності завершив прицільним ударом у ворота опонентів – 1:0. Пропустивши гол, дніпряни додали у швидкості і спробував відразу відігратися, але господарі зустрічі у захисті зіграли надійно і мали на меті збільшити свою перевагу у рахунку. Але більше забитих м’ячів у першому таймі не було.

На старті другої половини зустрічі команди обмінялися гострими моментами. Поступово темп і напруга поєдинку почали зростати. Хиткий рахунок матчу змушував карбонівців діяти більш рішучіше. Відповідно у Дніпра з’являлася можливість впіймати суперника на контратаці. Проте на 18 хвилині Карбону вдається провести якісну атаку і завершити її влучним ударом – 2:0.  Дніпряни намагаються відігратися, але за три хвилини до завершення гри отримують у свої ворота ще один гол – 3:0. Далі команди влаштували «перестрілку», яка завершилася на користь Карбона – 3:2 і загальний рахунок 6:2.