Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Майфон-2» – «ЮГ-2000»

29 Квітня, 2021

29 квітня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 2 тур.

«Майфон-2» – «ЮГ-2000» – 1:2 (0:1)

Голи: Шмельов – Бабенко, Калініч

Вилучення: Савченко (Майфон-2) – друга жовта картка.

З перших хвилин гри обидві команди продемонстрували своє велике бажання забити «швидкий» гол. Своєї мети вдалося ЮГ-2000 – фінальну крапку у швидкій атаці вдалося поставити Бабенку – 0:1. Очікувано Майфон-2 організував масований штурм, але щільний захист суперника не давав змогу довести справу до гольового моменту. Швидко пролетіла перша половина 1 тайму і, крім рахунку на табло, спостерігалася рівна гра. Часто при завершенні атак гравці вдавалися до дальніх ударів, які як правило були не точними, а якщо щось і летіло у ворота, то Кудін у ЮГ-2000  і Ткаченко у Майфона-2 їх парирували. Принаймі так було у першому таймі.

На 17 секунді Горбинко у Майфона-2 дивом не влучив у пусті ворота. А через кілька десятків секунд шкіряна куля влетіла у ворота майфонівців – 0:2. А через 10 секунд Шмельов змусив Кудіна виймати м’яч із своїх воріт – 1:2.  Як і рахунок у грі, різко змінився і настрій гравців, які помітно почали нервувати. На 18 хвилині гри Майфон-2 вчергове не скористався відмінним шансом зрівняти рахунок – Боярчук один в один не зумів обіграти Кудіна. За 5 хвилин до фінальної сирени ЮГ-2000 «заробив» п’ятий фол. Для порівняння у їхнього суперника лише один фол. Майфону-2 потрібно більш активніше атакувати, змушуючи суперника помилитися, а майже двохвилинна осада воріт югівців успіху не мала.

За дві хвилини до фінальної сирени Савченко Майфона-2 отримав другу жовту картку і вилучення. Тепер уже шанс змінити рахунок мав ЮГ-2000, але чисельною перевагою скористатися не зміг.