Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Пламет» – «Служба порятунку»

29 Квітня, 2021

29 квітня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 2 тур.

«Пламет» – «Служба порятунку» – 2:3 (1:2)

Голи: Сумченко, Агарін – Панченко, Коломієць, Кулик

Попередження: Когус, Дзюба (обидва Служба порятунку)

Дещо несподівано для Служби порятунку почався цей матч – вже на другій хвилині зустрічі їхній голкіпер виймав м’яч із сітки своїх воріт. Окрилений маленьким успіхом Пламет побіг забивати і другий м’яч, але прогавив контратаку суперника – кинжальним влучним ударом з гострого кута відзначився Кулик – 1:1. А згодом Службі порятунку вдається вийти вперед. У цьому випадку у них пройшла добре організована і підготовлена атака. Другий пропущений гол негативно вплинув на настрій пламетівців і поки вони приходили до тями, Служба порятунку «обстрілювала» їхні ворота, але безуспішно. Поступово господарям зустрічі вдалося налагодити командні дії. Служба порятунку втратила той запал, який у них був на початку гри, але бажання збільшити відрив у рахунку нікуди не дівся. Поки стрункості побудови атак Служби порятунку протистоїть руйнуюча тактика Пламету.

Цупка оборона господарів зустрічі особливо не дала розвернутися  технічним гравцям Служби порятунку у перші 5 хвилин другої частини гри. Зі іншого боку Пламет постійно нагадує супернику, що готовий проводити небезпечні контратаки.

Досить швидко збігав час зустрічі. Служба порятунку хоч і вигравала, проте постійно була налаштована на атаку. Пламет, програючи з мінімальним рахунком, також шукав щастя біля чужих воріт.

За три з половиною хвилини до завершення гри Службі порятунку вдалося забити третій м’яч і зробити вагому заявку на перемогу – 1:3.

Завершальні хвилини гри були для обох команд досить таки нервовими. За 25 секунд до фінальної сирени, у ворота Служби порятунку був призначений дабл-пенальті, який з другої спроби реалізував Агарін. Пламет зробив зі свого боку все можливе, щоб і зрівняти рахунок, але Служба порятунку зуміла втримати переможний рахунок.