Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. МСК «Дніпро» – МСК «Дніпро»-2

1 Червня, 2021

01 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 6 тур

МСК «Дніпро» – МСК «Дніпро»-2 – 4:0 (2:0) 

Голи: Баранник, Клепча, Рева (2)

Дніпровське дербі чемпіонату почалося з розміреного і невисокого темпу. Команди намагалися проводити багатоходові комбінації. Поступово головна команда взяла гру під свій контроль і на 5 хвилині гри їм вдається відкрити рахунок у матчі. Дніпро-2 не забаривя з організацією атак у відповідь, але швидко зрівняти рахунок їм не вдалося.

Орієнтовно із середини першого тайму команди почали діяти швидше, але гостроти біля обох воріт це не додало.

На 8 хвилині гри лише надійна гра голкіпера основної команди Ковальова врятувала команду від пропущеного гола. Варто відзначити, що Дніпро-2 ближче до перерви почав діяти сміливіше, змушуючи своїх опонентів атакувати з оглядкою назад.

Загалом у першому таймі частіше атакували господарі зустрічі, але надійна гра їхнього суперника у захисті змушувала їх постійно бути в напрузі, але свій другий м’яч у першому таймі забити їм вдалося – 2:0.

Другу половину матчу команди почали значно жвавіше. Спочатку своє бажання збільшити перевагу у рахунку показав МСК «Дніпро». Стримавши натиск своїх партнерів по клубу, дублери зі свого боку організували ряд гострих атак. Проте перша половина другого тайму пройшла без забитих голів.

За чотири хвилини до завершення зустрічі Дніпро забиває третій гол, чим робить вагому заявку на перемогу у цьому дербі. Дніпро-2 до завершення тайму проявив старання, щоб змінити хід гри, але досягти бажаного проти мобільного Дніпра не вдалося.