Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Вектра» – «Пламет»

1 Червня, 2021

01 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 6 тур

«Вектра» – «Пламет» – 0:1(0:0)

Голи: Каймаков

Попередження: Іщенко (Пламет)

Зустріч команди почали досить таки обережно, не форсуючи подій. Дуже швидко пролетіли перші шість хвилин першого тайму, які нічим особливим не запам’яталися. По кількості проведених атак, у жодної з команд переваги не було.

Поступово темп гри почав зростати і, відповідно, збільшилося роботи у голкіперів. Варто відзначити, що при великій ціні перемоги для обох команд, футзалісти грали коректно. За 10 хвилин першого тайму було усього по одному фолу. У першому таймі команди особливо не ризикували, напевне залишаючи всю інтригу на другий тайм.

Зі стартових хвилин другої частини тайму команди своїми розміреними діями дали зрозуміти, що до проведення швидких не готові.

Згодом  Пламету вдається провести результативну атаку і відкрити рахунок у матчі – 0:1. Забитий гол змусив Вектру вдадится до більш активних дій, тим самим у їхнього суперника з’явився шанс проводити контратаки.

Завершальні хвилини гри пройшли під акомпанемент атак вектрівців, але Пламет зумів стримати переможний для себе результат.