Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Карбон» – «Майфон-2»

1 Червня, 2021

01 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 6 тур

«Карбон» – «Майфон-2» – 1:3 (1:1)

Голи: Проценко – Литовченко, Бобінський, Боярчук

Особливо важлива цей матч був для Карбона, якому у цій зустрічі потрібно перемагати. Але як продемонстрував Майфон-2 на стартових хвилинах зустрічі, у них також був намір здобувати у цій зустрічі турнірні очки.

У перші п’ять гри було «гаряче» як біля воріт Ткаченка (Майфон-2) та і воріт Магльованого (Карбон).  Варто відзначити, що на лавах запасних обох команд було достатньо футболістів, щоб підтримувати високий темп зустрічі.

На 8 хвилині гри Майфон-2 якісно розіграв штрафний удар, який закінчився влучним ударом у виконанні Литовченка – 0:1. Карбон до такої зміни подій віднісся відносно спокійно і вже через 30 секунд Проценко після пасу від Бойка зрівняв рахунок. Після стрімкого зміни рахунку гра стала ще швидшою. Акцент обидві команди зробили на атаку, без особливих зобов’язань у захисті. Проте більше забитих голів у першому таймі не було.

Багатообіцяючим вийшов старт другого тайму, коли команди обмінялися «колючими» атаками, але без прицільного завершального удару.  Карбон по ходу почав нарощувати темп, але Майфон-2 впіймав кураж і грав без помилок. А на 18 хвилині контрвипад майфонівців закінчився кинжальним ударом від Бобінського –  1:2.  Очікувано Карбон ще більше піднімає градус зустрічі. На 19 хвилині Боярчук на фланзі поборовся за м’яч і заволодів ним, дав пас на Синіціна, який тут же шкіряну кулю відкотив під удар все того ж Боярчука і рахунок на табло стає 1:3.

За три з половиною хвилини до фінальної сирени у Карбона біля воріт суперника помічаємо і голкіпера Магльованого, але це тривало не довго.  Майфон-2 зберігає спокій і захищається з максимальною увагою. До завершення гри ще дві з половиною хвилини. Карбон зі свого боку зробив все можливе, щоб бодай завершити гру внічию, але фінальна сирена зафіксувала заслужену перемогу майфонівців.