Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Арка-Вдала» – «Яснозір’я» – 0:11 (0:7)

17 Листопада, 2019

17 листопада 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд вищої ліги.

«Арка-Вдала» – ФК «Яснозір’я» – 0:11 (0:7)

Голи: Бойко (4), Колос (4), Марченко (3)

Програму першого туру серед команд вищої ліги завершувала зустріч команди, яка представляє обласний центр і колективу, що з Черкаського району. дещо сумбурні стартові хвилини зустрічі закінчилися тим, що яснозірці на другій хвилині зустрічі відкрили рахунок у грі – гол в активі Марченка А. «Арка-Вдала» спробувала відповісти супернику тим же, але вийшло так, що через короткий проміжок часу Колос забив другий м’яч, а через півхвилини Бойко доводить рахунок до 0:3. Господарів матчу дещо спантеличив такий хід подій, чим скористався Бойко – його удар зі штрафного у дев’ятку був ідеальним по виконанню.

Згодом у «Арки-Вдалої» в пасиві 5 загальнокомандних пенальті. На 7 хвилині за перебір фолів Колос «оштрафував» суперника – 0:5, а через 20 секунд Колос забив уже з гри – 0:6.

На перерву команди пішли при перевазі гостей у рахунку у сім голів.

Друга частина зустрічі почалася з того, що ФК «Яснозір’я» продовжував забивати голи у ворота черкащан. Тими шансами відзначитися забитим голом, які виникали у господарів гри, вони чомусь не могли скористатися. А гольові моменти у них були, тим паче, що команда з Черкаського району стала грати у захисті не досить таки уважно. Далі так склалися обставини, що вся інтрига у кінцівці зустрічі звелася то того, чи зможе черкаська «розмочити» рахунок у грі, але зробити цього їм так і не вдалося.