Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Майфон-2» – МСК «Дніпро»-2

10 Червня, 2021

10 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 7 тур

«Майфон-2» – МСК «Дніпро»-2 – 3:0 (1:0)

Голи: Боярчук, Савченко, Сініцин

Попередження: Горбинко (Майфон-2)

Програму сьомого туру відкривали команди, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Проте з перших хвилин гри команди включилися у боротьбу за контролем над грою із великим ентузіазмом.

Протягом перших 5-ти хвилин зустрічі частіше м’ячем володіли майфонівці і, відповідно, частіше загрожували воротам Дніпра-2. У дніпрян шансів відзначитися у цьому відрізку гри було значно менше.

Потрібно звернути увагу на те, що у складі Майфона-2 більш досвідченіші виконавці, тому юним дніпрянам важко диктувати свої умови гри.

Як би там не було, але господарям матчу потрібно було майже 9 хвилин, щоб зламати захист дніпрян. Майфон-2 посилив тиск на ворота дніпрян, з метою подвоїти перевагу, але суперник вистояв і при цьому зі свого боку організував кілька цікавих атак.

На самому старті другої частини матчу Майфон-2 провів швидкісну атаку, яку завершив прицільним ударом – 2:0. Як показали подальші події на майданчику, другий пропущений м’яч дещо негативно вплинув на азарт дніпрян, які дещо поникли. Команда Майчука, повівши у рахунку з різницею у два м’ячі, збавила темп і віддала перевагу багатоходовим комбінаціям. Дніпро-2 зі свого боку, застосовуючи пресинг намагався не давати супернику багато часу володіти м’ячем. Але це не завадило Майфону довести зустріч до переможного завершення.

Далі Майфон-2 побореться за нагороди вищої ліги, а Дніпро-2 зосередиться на участі у турнірі серед команд першої ліги.