Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. МСК «Дніпро» – «Служба порятунку»

10 Червня, 2021

10 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 7 тур

МСК «Дніпро» – «Служба порятунку» – 1:0 (1:0)

Голи: Сіренко

Попередження: Пархоменко – немає

Насамперед у цій грі потрібна була перемога Дніпру, яка давала їм можливість продовжити участь у боротьбі за медалі вищої ліги. З іншого боку Служба порятунку, яка достроково здобула путівку до вищої ліги, мала підтвердити свій статус у матчі зі своїм юним опонентом.

Перші хвилини зустрічі продемонстрували, що обидві команди налаштовані на атакувальні дії. Спочатку дніпряни перевірили міць захисту суперника, потім був затяжний штурм від Служби порятунку.

На сьомій хвилині гри у Дніпра пройшла добре організована атака, яка завершилася результативними діями – 1:0. Гості спробували відповісти такими ж активними діями, але зробити це їм не вдалося. Тут варто відзначити, що на днях Служба порятунку взяла участь у Кубку України серед команд ДСНС і помітно, що це у них відібрало багато сил.

Рахунок у зустрічі не на користь рятівників змушував їх зі стартових хвилин другого тайму вдатися  до більш активних  дій. Проте пресинг дніпрян не давав довести до логічного завершення початі атаки.

На 16 хвилині вихід Пархоменка сам на сам з голкіпером Служби порятунку закінчився перемогою Юхименка. Поступово «градус» зустрічі зростав.

На 19 хвилині Зєнков у Служби порятунку виходив сам на сам з голкіпером дніпрян, але Пархоменко ціною порушення зупинив прохід суперника. Результативно розіграти штрафний удар не вийшло.

Кінцівка зустрічі пройшла під акомпанемент атак Служби порятунку. Дніпро грав від оборони і досить гостро атакував.

Кінцівку зустрічі команди провели нервово, але Дніпро зумів втримати перемогу і за підсумками групового етапу продовжить боротьбу за медалі вищої ліги, де також гратиме і Служба порятунку.