Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Пламет» – «Карбон»

10 Червня, 2021

10 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 7 тур

«Пламет» – «Карбон» – 4:2 (1:1)

Голи: Безлюда (2), Курінний, Панасенко – Петриченко, Таранович

Після того, як у попередній грі ігрового дня МСК Дніпро здобув перемогу, стало зрозуміло, що Карбон, який перед початком чемпіонату був одним із фаворитів змагань, за нагороди вищої ліги не позмагається. Таким чином гра Пламет-Карбон була підготовчою до ігор серед команд першої ліги.

Проте зі стартових хвилин гри і Карбон і Пламет продемонстрували велике бажання перемогти. У разі перемоги Пламет піднімався б на п’яте місце і у календарі матчів серед команд першої ліги мав би перевагу. Але Карбон хоч і проводив цю зустріч своїм не оптимальним складом у першому таймі продемонстрував міць своїх атак, але при цьому були невеличкі проблеми з реалізацією гольових моментів і був забитий лише один гол. А от Пламету вдавалося не так часто атакувати, проте на завершальних секундах тайму свій гол їм вдалося забити – 1:1.

Швидко пролетіли три хвилини зустрічі, а атакуюча міць Карбона, яку підтримували Проценко, Колос і Матвієнко, була безуспішною. Якщо хто втомлювався, то у гостей зустрічі було ким замінити з лави запасних.  А от у Пламет грав спокійно і коли випадала нагода провести контратаку, то на ударну позицію намагалися вивести Агаріна або Безлюду.

Та все ж ближче до середини другого тайму карбонівцям вдалося забити другий гол. Але через дві хвилини Карбон, захопившись черговою атакою, прогавив котрвипад – 2:2.

Наприкінці гри у Карбона голкіпер (Магльований) частіше грав біля чужих воріт. Відповідно у Пламета виникали шанси влучити здалеку у пусті ворота і їм це вдалося зробити. А за кілька секунд до фінальної сирени у ворота Карбона влетів четвертий гол.