Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «ЮГ-2000» – «Вектра»

10 Червня, 2021

10 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 7 тур

 «ЮГ-2000» – «Вектра» – 7:3 (2:0)

Голи: Быляк (2), Стрикаль, Кудін, Петришин (3) – Кравець (2), Оришечко

Ця зустріч для команд турнірного значення не мала, проте мала принциповий характер. До цього у ЮГ-2000 були лише перемоги і судячи із їхнього «бойового складу» на гру вони були рішуче налаштовані не псувати собі статистику. З іншого боку самобутня Вектра, яка дещо невдало до цього грала у груповому етапі і була налаштована реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

Перший тайм команди провели у середньому темпі з великою кількістю створених, але нереалізованих моментів. Більше моментів було у ЮГ-2000, але як завжди був на висоті їхній голкіпер Дяк. Але наприкінці тайму і він зміг врятувати команду від другого пропущеного гола

На старті другої половини зустріч ЮГ-2000 зменшив обороти, давши можливість супернику провести кілька атак, внаслідок яких шкіряна куля, або у каркас воріт потрапляла, або летіла мимо воріт, або надійно грав Кудін. А коли Вектра свої моменти не реалізувала це зробив голкіпер ЮГ-2000 – 3:0. Щоправда незабаром Вектра «розмочила» рахунок у грі.

Другу половину 2 таму у Вектри гра геть зовсім розладналася чим скористався сповна їхній суперник, щоправда пропустив і у свої ворота.